Programeaza-te Online

Te poti programa online pentru o consultatie cu unul dintre specialistii nostri.
Dupa completarea formularului, te vom contacta in cel mai scurt timp pentru confirmarea programarii.

Bifați căsuța de alături în cazul în care vă dați acordul cu privire la procesarea datelor cu caracter personal

Programeaza-te!

CLINIC MED DIAGNOSIS este un centru medical modern, situat în Localitatea Turda, judetul Cluj, dotat cu echipamente MEDICALE performante.

În cadrul clinicii exista o echipa de medici specialisti si asistente care dispun de o vasta experienta medicala, se disting prin calificari impresionante în spitalele universitare din Cluj Napoca si care va ofera servicii medicale de exceptie caracterizate prin profesionalism, promptitudine si calitate.

Moderna din punct de vedere al dotarilor cu echipamente de ultima generatie si al conditiilor oferite, Clinic Med Diagnosis ofera pacientilor o gama completa de servicii medicale, fiind acoperite peste 10 specialitati medicale, o gama complexa de investigatii paraclinice si analize de laborator.

Un plus de valoare il aduce laboratorul propriu de analize medicale dotat cu aparatura noua ultraperformanta. In cadrul acestuia putem determina teste pentru urmatoarele domenii de interes : imunologie (markeri tumorali,boli tiroidiene, anemie, fertilitate, metabolism), coagulare, hematologie, analiza urinii si examenul coproparazitologic, biochimie – servicii decontate de CAS.

ClinicMed Diagnosis, clinica care ofera pacientilor nostri servicii medicale de calitate, o altenativa medicala moderna, confort, siguranta si precizie.