LABORATOR ANALIZE Turda –  CLINIC MED DIAGNOSIS

MONITORIZEAZA SANATATEA

LABORATOR DE ANALIZE

Analizele de sange reprezinta o modalitate foarte buna pentru medic de a evalua starea de sanatate a organismului pacientului sau evolutia unei stari patologice.

Analizele de rutina (uzuale) alaturi de un examen clinic periodic reprezinta cea mai importanta metoda de screening pentru boli frecvente cum sunt: anemia, tulburarile de coagulare, tulburarile hormonale, hepatitele, insuficienta renala, bolile cardiovasculare, infectii digestive sau urinare.
Efectuarea anuală a unui set de analize specifice vârstei, sexului şi factorilor de risc are rol de prevenţie. Ele pot identifica din timp anumite afecţiuni, care sunt astfel prevenite sau tratate mai eficient. De asemenea, pot semnala eventuale predispoziţii şi pot evidenţia cât de bine ne îngrijim sănătatea, precum şi modul în care organismul răspunde la tratamente.
Analizele preventive variază în funcţie de vârstă, unele teste fiind recomandate după 40 de ani. De asemenea, intervalul la care se repetă analizele diferă, în funcţie de starea de sănătate a fiecăruia.

Clinic Med Diagnosis este un centru medical modern, situat în Localitatea Turda, judetul Cluj, dotat cu echipamente avansate. În cadrul clinicii exista o  echipa de medici specialisti si asistente caredispun de o vasta experienta medicala si se disting prin calificari impresionante în spitalele universitare din Cluj Napoca. Moderna din punct de vedere al dotarilor cu echipamente de ultima generatie si al conditiilor oferite, Clinic Med Diagnosis ofera pacientilor consultatii, investigatii si analize de laborator în peste 10 specialitati medicale.

Clinic Med Diagnosis este dotat cu laborator de analize medicale propriu in cadrul caruia se efectueaza o gama larga de analize.

Indiko este un analizor automat pentru biochimie clinica si teste de specialitate. Sistem compact, tip banch-top, cu o capacitate de procesare de 200 teste/ora care ofera clinicienilor posibilitatea de a avea rezultate precise si reproductibile, comparabile intre diverse laboratoare.

Aia-360 ofera avantajele automatizarii si performantei unui analizor de dimensiuni mari intr-un format compact. Are un concept unic AIA-Pack care
ofera precizie si acuratete excelente in diagnosticul clinic.

Fie că suntem sănătoși, fie că suferim de diferite afecțiuni, cu un efort minim, o dată pe an, ne putem proteja și îmbunătăți starea de sănătate.
Vino cu incredere la LABORATOR DE ANALIZE CLINIC MED DIAGNOSIS DIN TURDA!
Efectuam analizele de sange in cele mai bune conditii, cu aparatura noua, performanta. cu personal experimentat si amabil.

Programeaza-te

Te poti programa online pentru o consultatie cu unul dintre specialistii nostri.
Dupa completarea formularului, te vom contacta in cel mai scurt timp pentru confirmarea programarii.

Bifați căsuța de alături în cazul în care vă dați acordul cu privire la procesarea datelor cu caracter personal