TOMOGRAFIA COMPUTERIZATA

CLINIC MED DIAGNOSIS din Turda

O tomografie computerizata (CT) reprezinta o metoda de diagnostic imagistic ce foloseste razele X pentru a realiza imagini detaliate ale structurilor corpului.

Examinarea prin tomografie computerizata este neinvaziva, se realizeaza in conditii de siguranta, ofera o privire detaliata a capului, abdomenului sau membrelor. De asemenea poate realiza imagini ale organelor precum ficatul, pancreasul, intestinul, rinichii, glandele suprarenale, plamanii si inima, pot fi studiate vasele de sange, oasele si maduva spinarii.

Pregatirea pentru CT nu este un proces complicat. Pe durata examinarii, pacientul va sta intins pe masa tomografului, care va aluneca in interiorul cilindrului, iar acesta se va roti in jurul corpului pentru a prelua imaginile. Investigatia nativa propriu-zisa dureaza 5-10 minute. Rezultatele vor fi date de medicul radiolog in 24-48 h.

La CLINIC MED DIAGNOSIS din Turda va puteti efectua aceste investigatii in conditii optime avand si suportul tehnic al CENTRULUI MEDICAL TRANSILVANIA din Cluj-Napoca.

Programeaza-te

Te poti programa online pentru o consultatie cu unul dintre specialistii nostri.
Dupa completarea formularului, te vom contacta in cel mai scurt timp pentru confirmarea programarii.

Bifați căsuța de alături în cazul în care vă dați acordul cu privire la procesarea datelor cu caracter personal