LABORATORUL DE ANALIZE CLINIC MED DIAGNOSIS

MONITORIZEAZA SANATATEA

Analizele de sange reprezinta o modalitate foarte buna pentru medic de a evalua starea de sanatate a organismului pacientului sau evolutia unei stari patologice.
Analizele de rutina (uzuale) alaturi de un examen clinic periodic reprezinta cea mai importanta metoda de screening pentru boli frecvente cum sunt: anemia, tulburarile de coagulare, tulburarile hormonale, hepatitele, insuficienta renala, bolile cardiovasculare, infectii digestive sau urinare.
Efectuarea anuală a unui set de analize specifice vârstei, sexului şi factorilor de risc are rol de prevenţie. Ele pot identifica din timp anumite afecţiuni, care sunt astfel prevenite sau tratate mai eficient. De asemenea, pot semnala eventuale predispoziţii şi pot evidenţia cât de bine ne îngrijim sănătatea, precum şi modul în care organismul răspunde la tratamente.
Analizele preventive variază în funcţie de vârstă, unele teste fiind recomandate după 40 de ani. De asemenea, intervalul la care se repetă analizele diferă, în funcţie de starea de sănătate a fiecăruia.

Fie că suntem sănătoși, fie că suferim de diferite afecțiuni, cu un efort minim, o dată pe an, ne putem proteja și îmbunătăți starea de sănătate.
Vino cu incredere la LABORATORUL DE ANALIZE CLINIC MED DIAGNOSIS DIN TURDA!
Efectuam analizele de sange in cele mai bune conditii, cu aparatura noua, performanta. cu personal experimentat si amabil.

Programeaza-te

Te poti programa online pentru o consultatie cu unul dintre specialistii nostri.
Dupa completarea formularului, te vom contacta in cel mai scurt timp pentru confirmarea programarii.

Bifați căsuța de alături în cazul în care vă dați acordul cu privire la procesarea datelor cu caracter personal